Redovisningsekonom – vikariat

Vi letar nu efter en positiv och engagerad redovisningsekonom när vår nuvarande går på mammaledighet i sommar. Tjänsten är ett vikariat på 13 månader och eventuellt längre med upplärningsstart under maj. 

Din profil och bakgrund

Du är analytisk, flexibel och har lätt för att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer med människor i din omgivning. Du arbetar strukturerat i ett högt tempo och har gott om eget driv och initiativkraft. Att leverera kvalitet inom utsatt tid ser du som en självklarhet.
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och är i början av din karriär. Om du har erfarenhet av Visma och goda kunskaper i Excel ser vi det som meriterande. Du har mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift på svenska och engelska

För oss är det viktigt med personlig utveckling. Vi genomför därför flera aktiviteter varje år för att öka sammanhållningen hos våra anställda. God hälsa och skratt tror vi förbättrar arbetsprestationen och har därför hälsoförmåner och en varm stämning på kontoret. Kontoret är centralt beläget i Linköping med fina, öppna lokaler.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du ansvara för:

• Löpande redovisning och avstämningar i koncernen Sverige.
• Löpande Fakturering av projekt och produktleveranser
• Månadsrapporter och analys av ekonomiska läget
• Avstämning av balanskonton
• Månadsbokslut inom koncernen.
• Budget och prognos
• Delaktig i arbetet med årsredovisning och bokslut med stöd av våra revisorer.
• Ansvara för moms- och skattedeklarationer
• Löner, personalfrågor samt kontakter med försäkringskassa, skatteverket mfl

Du har helhetsansvaret för vår ekonomifunktion och arbetar i den rollen i nära samarbete med VD och koncernchef. Som medarbetare i ett framstående mjukvaruföretag med många års verksamhet får du möjlighet att vara verksam i ett modernt bolag som dessutom står inför positiva förändringar och är under ständig tillväxt.

I ett mindre bolag kommer du dessutom vara en lagspelare som tar tag i mycket annat som kontakter med leverantörer och personal.

Ansökan och kontaktinformation

För mer information, kontakta Mimmi Geidne, 013-31 87 80.

Skicka in ditt personliga brev och CV till:
mimmi.geidne@idesglobal.com
Märk ansökan med ”Redovisningsekonom”.